Digiprintattu lasi

Digitaalinen tulostus lasille mahdollistaa kuvien, värien ja taiteen käyttämisen lasirakentamisessa ja sisustamisessa. Prosessimme mahdollistaa tulostuksen suoraan digitaalisesti tiedostosta ja värit saadaan toistumaan suoraan lasin pinnassa laajalla väriskaalalla ja korkealla tarkkuudella.

Painettua lasia voidaan hyödyntää samalla tavalla kuin normaalia lasia. Toteutusmahdollisuuksia on siten lukemattomia ja vain mielikuvitus on rajana. Eri kokoisille laseille voidaan koostaa yksi iso kuvakokonaisuus ja kuvia voidaan jakaa halutun mukaisesti.

Lasimme on aina turvalasia, sekä lämpö- ja kosteustiiviitä. Pystymme tarjoamaan eri lasivaihtoehtoja ja työstöjä kohteesi vaatimusten mukaan. Viimeistele tilasi digitaalisesti kuvioidulla lasilla!

Ominaisuudet

  • Soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön
  • Maksimi pituus 3000 mm
  • Korkealaatuinen tulostus suoraan lasiin
  • Tiedostomuodot; .jpg, .pdf, .tiff, .eps, .ai

Digiprintattu_lasi_puu

digiprintattu_lasi2

Suunnittelu

Käytössämme on oma värihallintajärjestelmä ja laitteisto taataksemme parhaan mahdollisen värintoiston lasilla. Suunnitellessasi lasirakennetta ja kuva-aineistoa, voit kääntyä puoleemme teknisiä lisätietoja varten.

Valmistamme pyynnöstä näytemalleja, joita voi käyttää apuna aineiston suunnittelua ajatellen tai toteutusvaihtoehtoja punnitessa. Jos et ole täysin varma minkälaista lopputulosta haet tai mikä on mahdollista, toimitamme sinulle erillisen kyselylomakkeen kartoittaaksemme tarpeesi. Autamme sinua projektin alusta loppuun!

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous