Eristävät terassilasit

KLH-Pro Slide järjestelmä on suunniteltu puolilämpimiin ja lämpimiin tiloihin ja tarjoaa korkemman hyötysuhteen yksinkertaisiin liukulaseihin verrattuna. Anna kodillesi parasta valitsemalla eristävä terassilasitus!

Eristetyt alumiiniliukuovet on mahdollista varustaa 2-kertaisilla tai 3-kertaisilla eristyslaseilla. Liukulasitus on helposti muokattavissa halutulla RAL-värillä ja saatavilla on eri lukitusvaihtoehtoja. Toimitamme liukulasit valmiiksi kasattuina ja ne on helppo asentaa suoraan olemassa olevaan aukkoon.

Ominaisuudet

  • Erinomaiset U-arvot (2,0 ja 1,4)
  • Ainutlaatuinen lämpökatko liukukiskossa
  • Suunniteltu 2k ja 3k eristyslaseille
  • Erilaisia kahva- ja lukitusvaihtoehtoja
  • Ympärivuotinen käyttöhyöty
  • Perusväri valkoinen

2K-Pro slide

2K-Pro slide -järjestelmämme mahdollistaa ylimääräisen oleskelutilan ympäri vuoden ja nauttimisen luonnosta. Lasitus suojaa sateelta, tuulelta ja kylmältä. Pro slide on suunniteltu varta vasten pohjoisia oloja ajatellen, puolilämpöisiin tiloihin. Kaikki profiilit ovat lämpökatkaistuja ja tukevia. Jokainen yksityiskohta järjestelmässä on huolella suunniteltu varmistaen pitkän käyttöiän. Eristyslasin valinnalla voi vielä edesauttaa parempaa eristävyyttä.

Kiskoprofiilit saatavilla 2- tai 3-uraisina. Näin on mahdollista rakentaa jopa 6-osainen aukko. Ovet liukuvat kevyesti ruostumattomilla kuulalaakereilla.

3K- Pro slide

Haluatko kotiisi liukuovijärjestelmän alhaisella U-arvolla? 3K-Pro slide -järjestelmämme on tähän soveltuva ratkaisu. Järjestelmässä on patentoitu lämpökatko, joka estää kylmän pääsyn ovisaumasta ja parantaa järjestelmän eristäviä ominaisuuksia. Lasina voidaan käyttää esimerkiksi 3k4-12 karkaistu selektiivi eristyslasia.Tämän lisäksi alumiinprofiileissa on kumitiivisteet ja kaksinkertainen nauhatiiviste jokaisessa ovisaumassa. Kahva ja lukko on valittavissa yhdelle tai molemmille puolille. Järjestelmään kuuluu oma avainlukitus.

3K-Pro slide on erinomainen ratkaisu entistä energiatehokkaampaan kotiin!

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous