Lasiovet

Lasiovia voidaan käyttää monipuolisesti erilaisissa tiloissa ja ne sopivat sisustuksellisesti nykyaikaiseen ilmeseen. Lasiovilla saadaan eristettyä ääntä ja tuotua lisäksi valoa ja avaruutta.

Materiaalina lasi on erinomainen ja helppohoitoinen valinta esimerkiksi kylpytiloihin. Lasin valinnassa on erilaisia vaihtoehtoja riippuen kuinka paljon halutaan lasin päästävän valoa läpi. Löydät valikoimastamme perinteiset saranalliset väliovet ja myös liukulasiovijärjestelmiä. Voit kysyä meiltä apua mitoituksessa ja oikeanlaisen ovijärjestelmän valitsemisessa tarpeidesi mukaan.

Vitris-liukuovet

Liukulasiovet

Tarjoamme laadukkaat Vitris-lasiliukuovet, jotka soveltuvat sekä julkisiin tiloihin että yksityiskoteihin. Kokoonpanoa voi muokata tarpeidesi mukaan ja soveltaa haluamallasi tavalla. Perusominaisuutena on hidastava toiminto iskunvaimennuksella, joka sulkee lasioven helposti ja pehmeästi painosta tai vauhdista riippumatta. Vaikka ovi suljettaisiin lujaakin, hidastin aktivoituu lyhyelläkin välillä. Tämä lisää mukavuuttasi ja turvallisuuttasi.

Lisäominaisuutena oven saa myös itsestäänsulkeutuvana, joka varmistaa että ovi sulkeutuu täysin vaikka kiireessä. Järjestelmässä on erittäin helppo kokoonpano ja se voidaan helposti asentaa ilman lasiin tehtäviä reikiä. Kehittynyt puristustekniikka tekee lasin työstöstä tarpeetonta. Ovi pysyy turvallisesti puristimen avulla paikoillaan. Tiivis ohjuri estää ovien heilumisen ja säädettävyys on mahdollista eri lasien vahvuuksille.

  • Maksimi leveys-korkeussuhde on 2,5:1
  • Lasi karkaistu tai karkaistu laminoitu
  • Kiskot saatavilla alumiinin värisenä tai rosterisena
  • Kiinnitys seinään, kattoon, kiinteään lasiin
  • Korroosiokestävyys (DIN EN 1527/1670)
  • Huoltovapaa

Väliovet

Lasiovi on tyylikäs ja moderni ratkaisu sisätiloihin. Lasiovet on aina saatavilla kokojesi mukaan ja ne voidaan asentaa joko uusiin tai vanhoihin karmeihin.
Lasiovi soveltuu mihin tahansa tilaan. Pesuhuoneissa käytetään RST-heloja, jotka takaavat tuotteen pitkäikäisyyden.

Voit suunnitella mieleisesi lasioven seuraavilla vaihtoehdoilla:

  • Lasin sävy: Kirkas, satiini, massavärjätty, optiwhite (rautavapaa), digiprintti lasille
  • Lasin vahvuus: 8 mm karkaistu lasi tai karkaistu laminoitu lasi 8,76 mm
  • Helat (keskittävä sarana, sarana puukarmiin)

Varastokokojamme on saatavilla välittömästi:
Satiinilasiovi 890 x 2090 mm
sis. valkoisen puukarmin, helat (saranat, ovipainike)

Kuvioidut ovet

Toteuta yksilöllinen lasiovi digitaalisesti kuvioituna omasta kuvastasi tai ideoi ja suunnittele yhdessä meidän kanssamme. Digitaalinen tulostus lasille mahdollistaa digikuviesi tai tiedostojen tulostamisen korkealaatuisena suoraan lasille. Printin avulla saat tuotua kotiisi uudenlaista designia. Kauttamme nyt esimerkiksi trendikäs lasille tulostettu marmoritekstuuri!

Kuvioidut ovet ovat saatavilla synkronoituna eri lasiovijärjestelmiimme tai yksinkertaisena saranaovena. Kaikki ovet valmistetaan mittatilauksena ja mitoitetaan kotiisi sopivaksi.

Jos et ole varma soveltuuko kuvasi tulostettavaksi, ota meihin yhteyttä ja autamme sinua.

lasiovi_clear

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous