Rst-kaiteet

Tuo kotiisi tyylikkyyttä, modernia keveyttä ja avaruutta pylväslasikaiteilla. Laadukkaat rst-lasikaiteet täyttävät vaadittavat rakennusvaatimukset ja sopivat niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Kaidetolpat ovat kiilloitettua ruostumatonta terästä, jotka voidaan kohteesta riippuen asentaa joko päältä tai sivusta. Tasokaide kiinnitetään jalasta kiinni lattiapintaan. Porraskaide tulee askelman päältä kiinni tai sivusta reisilankkuun tolpan läpi kahdella pultilla. Kaidetolppamallit joko neliskulmaisena tai pyöreänä. Käsijohteeksi on valittavissa teräs tai puu. Lasit ovat laminoituja tai laminoitu/karkaistuja turvalaseja, jotka pysyvät koossa rikkoutuessaankin. Käsittelynä joko AISI 304 tai AISI 316.

logobig_q-railing

Ominaisuudet

  • Moderni ja tyylikäs lasikaideratkaisu
  • Pylväskaide soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön
  • Komponentit Q-railingin laajasta valikoimasta
  • Soveltuu taso- ja porraskaiteeksi
  • Persoonallisia ratkaisuja ja yhdistelmiä saatavilla

rst-kaiteet3_1

Tasokaide

Tasokaide voidaan asentaa päältä tai sivusta. Valmistamme kaiteet aina valmiiksi, jolloin paikanpäällä tehtäväksi jää ainoastaan pulttaus ja lasien asettelu paikoilleen.

rst-kaiteet3_2

Porraskaide

RST-kaiteet soveltuvat hyvin portaisiin. Käsijohteet on saatavilla led-valoilla, jotka helpottavat portaissa kulkua ja tuovat pehmeää valaistusta kotiin.

rst-kaiteet3_3

Parvekelasitus

Ruostumaton teräskaide soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön. AISI 316-teräsosilla voit varmistua, että kaide kestää kovatkin olosuhteet.

Kiinnostuitko?

Osta verkkokaupasta    Pyydä tarjous