Lasiväliseinät

Lasin valinnalla voidaan vaikuttaa ulkonäöllisiin seikkoihin ja tuoda uudenlaisia käyttöhyötyjä valitsemalla esimerkiksi sähköisesti toimiva älylasi tai digitaalisesti tulostettu lasi.

Voimme tarjota erilaisia lasiväliseiniä, jotka soveltuvat sisäkäyttöön. Kevyestä alumiiniprofiilijärjestelmästä voidaan rakentaa sisätilojen eristämättömiä lasiseiniä, liukuovia ja ikkunoita. Lasia voi hyödyntää erilaisissa tilanjakoa vaativissa tiloissa. Alumiinirakenteen avulla on helppo osastoida erilaisia käyttötiloja ja tuoda tehokkuutta tilojen käyttöön.

Lisätietoja

  • Purso 50-järjestelmä
  • Vitris puitteeton lasiväliseinä
  • Soveltuu sisäkäyttöön
  • Profiilit saatavilla eri RAL-väreissä

Purso50-järjestelmä

Voimme tarjota erilaisia lasiväliseiniä, jotka soveltuvat sisäkäyttöön. Lasia voi hyödyntää erilaisissa tilanjakoa vaativissa tiloissa. Kevyestä alumiini profiilijärjestelmästä voidaan rakentaa sisätilojen eristämättömiä lasiseiniä, liukuovia ja ikkunoita.

Purso50-Alumiiniseinä

Alumiinirakenteen avulla on helppo osastoida erilaisia käyttötiloja ja tuoda tehokkuutta tilojen käyttöön. Lasin valinnalla voidaan vaikuttaa ulkonäöllisiin seikkoihin ja tuoda uudenlaisia käyttöhyötyjä valitsemalla esimerkiksi sähköisesti toimiva älylasi tai digitaalisesti tulostettu lasi.

Vitris- puitteeton lasiväliseinä

Toteuta kevyt ja ilmava lasiseinä käyttäen kiinteitä ja liukuvia laseja ilman puitteita. Soveltuu erinomaisesti toimiston tilanjakajaksi tai ravintolatiloihin. Kattoon kiinnitettävällä profiililla voidaan luoda erilaisia kokolasiseinäisiä kokonaisuuksia.

Lasiseinä liukuovella

Rakenteeseen voidaan kiinnittää useita kiinteitä lasiseiniä, joihin voi liittää suoraan liukuvia ovia. Liukuovet ovat saatavilla hidastavina tai automaattiovina.

Kiinnostuitko?

Pyydä tarjous